sivut


-------

Lotta

Nimi:  Lotta 
Asun:  Salo 
Syntymäaika:  2.3.1996      Syntymäpaikka:  Salo 
Horoskooppi:  vesimies 

Original hiusten väri:  brunet     Silmien väri:  hazel 
Pituus:  160cm 

Harrastukset:  teatteri, tanssi, valokuvaus, piirtäminen 
Koulu:  Halikon lukio 
Lempiaine:  enkku, kuvis, musiikki 
Lempikouluruoka:  puuro! :3 

Lempiväri:  limevihree 
Lempieläin:  vissi osaan päättää 
Hauskin peli:  Ubongo :D 
Lempimusiikki:  pop, rap, rock 
Lempivaatekauppa:  GT, Spiritstore, H&M, Cubus 
Seuraan TV:stä:  arrow, vampyyrin päiväkirjat, kolme miestä ja tyttö, mustat lesket 
Parhaat leffat:  Spirit villi ja vapaa, Pirates of the Caribbean, Honey 2 
Lempikirja:  Mustesydän 
Toiveammatti:  näyttelijä, kuvittaja 
Yleisilmeeni:  :} Oon just 18 vuotta täyttäny lukiolaistyttö Salosta. Oon kasvanu koko lapsuuteni tällä samalla tilalla pikkusiskon ja -veljen ja vanhempien kanssa. Oon tosi ristiriitanen ihminen monella tavalla, eniten mun mielipiteet menee ristiin mitä tulee maaseutuun ja kaupunkiin. Oon siis aina asunu tällä pienellä maatilalla, syrjässä, vapaana. Ja mä kyllä tykkään olla täällä, silti en millään malttas oottaa, et pääsisin muuttamaan muualle, kaupunkiin.

Mä en ehkä kuulu maailman sosiaalisimpiin ihmisiin, en vaan oo niin sanavalmis. Sit taas joittenki kanssa mä vaan tuun juttuun, yleensä ne on niitä yli sosiaalisii energiapommeja. Oikeesti oon kyllä aika äänekäs ja vähän sekokin oikeessa seurassa. Väsyneenä oon yleensä helpommin omana ittenäni. Välillä aattelen olevani vähän hukassa tai ns. väärässä seurassa, koska pohjimmiltani oon aina ollu vähän poikatyttö, mut senkin kanssa on oppinu elämään.
Oikeesti mua saattaa joskus ahdistaa tosi paljon pieneki hilasuus ja varsinki yksin oleminen ihmisten keskellä. Mä oon kuitenki tosi positiivinen, ja laiska, mä en juuri stressaa mitään turhaa. Jostain syyst mun kaikki viimetippaan jätetyt tai muuten hoitamattomat asiat vaan järjestyy aina, välillä ihan itestään. Ehkä vähän riskaabeli ajattelutapa, mut life goes on!

Mä oon ollu luova ja urheilullinen ihan pienestä tytöstä lähtien. Oon pienempänä ehtiny harrastaa vaikka mitä lajeja, koska etenki mun iskä on aina halunnu musta urheilijaa, koska "lahjat". Mut niinku totesinki jo, oon laiska, eikä mulla riitä into siihen treeniin, minkä se ammattiurheilu vaatis. Nyt kun iän myötä on alkanu päättää noist harrastuksist ite, oon selvästikin kallistunu enemmän noihin taiteellisiin lajeihin. Sinne tähtään tulevaisuudessakin.
Mä oon haaveilija. Mä puhun tosi paljon itekseni ja elän ihan omissa haavemaailmoissani. Nään kans paljon unia, parhaita on ne kaikista sekavimmat. Joskus nään jotain saman tapasii ns. jatkoja unille, joita muistan nähneeni joskus lapsena. Mä en oo yhtään aamuihminen, ja mä voin nukkua varmaan 24 tuntii putkee jos huvittaa, varmaan pidempäänki. Niin omaperästä ku se onki, mä oon aina halunnu julkisuuteen. Mä oon niin laiska, ettei must varmaan oiskaan mihinkään "normi ammattiin". Välillä must on pitäny tulla laulaja, välillä taidemaalari tai sarjakuvapiirtäjä ja välillä tanssija. Nyt se on, ja on jo pitkään ollu näyttelijä. Mul on aina ollu selkeet suunnitelmat, miten mä etenen, mitä koului käyn ja missä asun ja kuinka kauan mikäki kestää. Niin on nytkin. Realistina, mulla on myös varasuunnitelmat tottakai.

DSC08759

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta