sivut


-------

Me

Me eikä varmaan kukaan muukaan tiiä, koska ollaan tavattu tai tutustuttu tai koska ystävystyttiin. Vanhemmilta ollaan kuultu sen verran, että pienenä ei tultu toimeen. Me ollaan siis perhetuttuja, melkein naapureita ja myöhemmin saatiin kuulla, että ihan kaukaista sukuakin. Tarina kertoo, että haluttiin aina kummatki olla prinsessoja, eikä meidän valtakuntaan mahtunut kuin yksi prinsessa. Siks meistä ei juuri oo mitään yhteisiä lapsuuskuvia... Meidän perheet oli silti tosi paljon yhdessä ja vähän vartuttuamme alettiin tulla taas toimeenkin.
Yhtä vaikeeta on myös määritellä, missä vaiheessa me kasvettiin näin yhteen. Sen vaan huomaa aina, jos meillä on jotain riitaa. Riitaa, mikä on kyl yleensä saanut alkunsa jostain maailman typerimmästä asiasta ja väärinkäsityksestä ja lopuks ei enää edes muisteta mistä koko homma lähti. Lisäksi ollaan molemmat tosi itsepäisiä (mikä selittää ton prinsessajutunkin...), joten hankauksia syntyy välillä väkisinkin. Onneks typerille riidoille voi vaan nauraa jälkeenpäin. Ala-asteen lopusta asti ollaan oltu jo parhaita kavereita, mut mitään vuosipäivää ei ole nyt tähän hätään kyllä antaa.
Varmaan suurin syy, miks ollaan ylipäätään koskaan kaverustuttukaan, oli meidän samanlaisuus. Tottakai ollaan muututtu, eikä kaikki makuasiat enää matchaa niin paljoo kuin ennen, me ollaan samaan aikaan tosi samanlaisii ja erilaisii. Meitä on pitkään yhdistäny harrastukset ja varmaan suurin yhteinen rakkaus on tanssi.


B L O G I

Meidän eka postaus ilmesty sunnuntaina 19.2.2012 klo 20.16. Sitä postausta, ulkoasua ja muutenki koko blogia väännettiin koko viikonloppu. Ja se helpotus ja jännitys, kun se oli vihdoin saatu julkaistua ja kuumeisesti seurattiin tilastoja ja lukijamäärän kasvua. Blogin perustamisen ideointi alko joltain ihan tavalliselta lenkiltä. Blogin alkuperänen nimi oli Stereohearts, johon kuitenki kyllästyttiin reilun vuoden jälkeen. Se sopi sillon meille hyvin ja miksei edelleenkin, alettiin vaan haluta jotain erilaista ja yksinkertasempaa.
Nyt ollaan siis blogattu jo kaks vuotta, ja on tää blogi siinä ajassa muuttunukin. Ekat postaukset on jotain aivan jäätävä, ja muutenki melkeen koko eka vuos aika häpeällistä luettavaa. Heh. Oikeesti ihmetellään miten ees niin moni jakso seurata meitä. Onneks muutosta on tapahtunut aika huimasti.

Me kirjotetaan vähän millon mistäkin, life-style tyylinen blogi siis. Tavallisimpia postauksia ovat asut, valokuvaus ja ihan perus kuulumiset. Me pyritään postaamaan päivittäin säännöllisesti vuorotellen. Toivottavasti tykkäätte blogista! :)


 Jos on vielä jotain kysyttävää, niin aina saa kysyä! Tyhmiä kysymyksiä kun ei ole! :) 

DSC06601 DSC04000 128 uus vuoooos 020 disney, atlantis yms 211 c me (2)Lisätietoa meistä erikseen löytyy klikkaamalla sivupalkin kuvia.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Onko teillä blogille omaa sähköpostiosoitetta, jonne voisi jättää yhteydenottoja tai juttuehdotuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt on >> lottasanni@gmail.com << :)

      Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta