sivut


-------

Sanni

Nimi:  Sanni 
Asun:  Salo, Vaskio 
Syntymäaika:  28.1.1997     Syntymäpaikka:  Salo 
Horoskooppi:  merenneito (oikeesti siis vesimies) 

Original hiusten väri:  blondi    Silmien väri:  sininen 
Pituus:  165cm 

Harrastukset:   tanssi, teatteri 
Koulu:  Halikon lukio 
Lempiaine:  psykologia, filosofia, äidinkieli 
Lempikouluruoka:  broilerilasagne 

Lempiväri:  petrolinsininen 
Lempieläin:  koirat ja kissat  
Hauskin peli:  Alias 
Lempimusiikki:  Muse, Lana del Ray, Foo Fighters, PMMP 
Lempivaatekauppa:  Zara, H&M, kirppikset :) 
Seuraan TV:stä:  En juuri mitään 
Parhaat leffat:  Forrest Gump, Perks of being a wallflower, Billy Elliot, Shine, Inception 
Lempikirja:  Aamunkoi 
Toiveammatti:  psykoterapeutti | näyttelijä 
Yleisilmeeni:  :) 
Oon 17-vuotias nuori nainen Salosta ja asunut koko ikäni maaseudulla viisihenkisen perheeni ja lemmikkien kanssa. Oon tosi ilonen siitä, että oon saanut lapsuuteni näissä maisemissa viettää, koska en edes pysty kuvittelemaan ihanteellisempaa kasvuympäristöä. Montaa vuotta en täällä onneksi kuitenkaan enää asustele. :)
Harrastan tanssia, teatteria, valokuvausta ja aktiivista lenkkeilyä. Tanssi on noista se tärkein, jonka takia nousisin vaikka neljältä aamulla. Siitä tulee aina niin mieletön fiilis!!! ♥ Kaikenlainen liikunta on kyllä tosi jees ja lähellä sydäntä. Harrastukset ja ystävät merkitsee mulle enemmän kuin mikään muu ja se näkyy kyllä kalenterissakin... Mut eipä tuo haittaa, saa sitä välillä olla meno päällä! :)

Jos haluaisin kuvailla itseäni viidellä adjektiivilla, ne olis luultavasti kunnianhimoinen, empaattinen, impulsiivinen, sosiaalinen ja luotettava.
Kunnianhimoisuus menee mulla usein yli ja kun siihen liitetään perfektionistin luonne, voi tulla aika kovaa taistelua itsensä ylittämisen eteen. Ja se johtaa yleensä sitten yöunien menettämiseen, koska oon myös tosi kova ottamaan (turhaa) stressiä kaikenmaailman asioista. Hmph. Sitä luonteenpiirrettä on vaan vaikea muuttaa, koska en nää parhaansa tekemisessä mitään pahaa.
Empaattisuus taas näkyy tietysti herkkyytenä, eli toisen sanoen itken todella helposti asian kuin asian edessä. Toisaalta ihanaa, toisaalta joskus kauheen noloa ja kiusallista. Empaattinenhan tarkoittaa henkilöä, joka omaa jonkin näkösen hyvän taidon eläytyä toisten tunteisiin ja sen ominaisuuden kyl tunnistan itsessäni. Impulsiivisuus taas takaa sen, että innostun herkästi ja lähden tosi helposti mukaan kaikkiin uusiin siisteihin ja tyhmiinkin juttuihin, sen enempää asiaa harkitsematta. Voisihan sitä ehkä kutsua yllytyshulluudeksikin. Kuitenkin nään sen pääasiassa pelkästään positiivisena piirteenä.
Sosiaalisuus on aina ollu osa mua ja se näkyy ainakin niin, et koen olevani jollain lailla aika helposti lähestyttävä ja en koe erityisen hankalaksi aloittaa keskustelua edes tuntemattomien kanssa. Se on tietty tilannesidonnaista. Välillä sitä juttua vaan tulee niin paljon, ettei kaikkea ehdi edes sanoa, kun päässä on taas alkamassa uus "ja siitä tulikin mieleen, että...". Tossa viimisessä kuvassakin näkyy, etten saa suuta pidettyä kiinni edes kuvaustilanteessa... Eli oon kyllä tosi puhelias ja se voidaan varmaankin kokea joko tosi kivana tai ärsyttävänä piirteenä. Toivon, et valitsitte ton ekan. :) Toisaalta tarvitsen ehdottomasti myös omaa aikaa, koska rakastan myös rauhaa ja hiljaisuutta. Luotettavuus on mulle kaikki kaikessa sekä omassa itsessäni, et ystävien luonteissa. Mun mielestä miltä vaan suhteelta putoaa pohja, jos luottamus ei oo kohillaan. Minuun voi kyllä luottaa ihan varmasti. :)

Tulevaisuudessa oon ajatellut opiskella itseni joko psykologiksi tai näyttelijäksi. Helpommin sanottu kuin tehty... Oon jo tosi pitkään ollut kiinnostunut ihmismielestä, ihmisen käyttäytymisestä ja siitä mikä ajaa ihmiset tietynlaiseen olotilaan, ajatuksiin, ja ratkaisuihin. Lisäksi olisi ihanaa voida oikeesti auttaa ihmisiä tällä kaikella puheella, kun sitä kerran tulee. Ihan unelma-ammatti. Näyttelijänä taas sais tehdä työtä, johon ei taatusti ikinä kyllästyisi ja sais nauttia esiintymisen ilosta ja itseilmaisusta työkseen. Siksi sekin on vahvana kakkosena! Tanssijan ammattia haikailen välillä noista samoista syistä johtuen, mutta siihen mun rahkeet ei valitettavasti riitä. Haaveilen joko opiskelevani tai tekeväni töitä ulkomailla, ainakin jossain kohtaa elämää. Janoan niin mielettömästi uusia kokemuksia ja uutta ympäristöä! Toivon saavani matkustella mahdollisimman paljon!!! Tämän lisäksi haluaisin tietysti oman perheen, mutta lapsien lukumäärää ym. en viitsi ajatella sen enempää, koska en nyt koe sitä kovinkaan ajankohtaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta