sivut


-------

torstai 8. tammikuuta 2015

Suorituspaineita


laplanddd 007 laplanddd 025 laplanddd 013 laplanddd 034 laplanddd 056 laplanddd 050

Heips taasen! Tässä muutamatat kuvat meidän yöjunamatkalta Rovaniemelle. Oli muuten ihan sairaan kivaa nukkua junassa! En tiedä miksi se tuntu musta jotenkin niin erinomasen hauskalta tavalta matkustaa, mut positiivinen yllättyminen ei koskaan oo pahasta. Pienen pieni interreilauskipinä nosti päätään ton yön aikana... Lisää reissukuvia myöhemmin.

Meillä oli lukiolla tänään entisiä opiskelijoita kertomassa eri jatko-opiskelumahdollisuuksista ja -opiskelupaikoista. Mulla itellä on jo niin selkeät suunnitelmat, et tällä kertaa en päässyt kokemaan mitään suuria valaistumisen tunteita heidän juttuja kuunnellessa. Ajauduin tietysti miettimään taas omaa tulevaisuutta vähän isommassakin mittakaavassa, mikä ei koskaan johda mihinkään kivaan mun kohdalla. Hetken sitä miettii hymy korvissa omia tsäänssejä, mut mulla on ainakin paha tapa päätyä loppujen lopuksi runnomaan omia haaveita lekalla alas. Kunnollinen itseluottamus ja tsemppiasenne olis kyllä sellasia asioita, joita mun tulis harjotella ja kehittää. Välillä vaan tuntuu, että mun haaveet ja tavoitteet on ihan mahdottoman korkeella saavutettavaksi. Toisaalta toisinaan ei oo epäilystäkään, etten pystyis mihin vaan kovalla työllä.
"Teen parhaani ja katson mihin se riittää."
Sitä vaan tahtoo epäillä, ettei oma "se" riitäkään.


2 kommenttia:

  1. I feel u ton tulevaisuusjutun suhteen...Mut sä nyt oot Sansba ni sä pystyt mihin vaan *add the duh emoji or whatever the one with the hand is called*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hnnnngh :||| duh duh be my aisapari niin selviämme ;*

      Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta