sivut


-------

tiistai 9. joulukuuta 2014

Danceshow

istenäisyysp, tanssiesitys 135
istenäisyysp, tanssiesitys 183
istenäisyysp, tanssiesitys 001
istenäisyysp, tanssiesitys 201istenäisyysp, tanssiesitys 130
istenäisyysp, tanssiesitys 060
istenäisyysp, tanssiesitys 007

Parit kuvat viikonlopulta, kun käytiin tanssiporukan kanssa kattomassa yhen toisen tanssikoulun esitystä. Oli kyllä tosi kivaa päästä kerranki ite näkemään, miltä toi touhu sieltä katsomon puolelta oikeesti näyttää, ja hyvältä näyttiki! Vaikkakin sit ihan niis parhais biiseis ja tansseis ois vaan tehny niin mieli iteki rynnätä lavalle mukaan heilumaan. Tää oli tosi kiva editys kans monipuolisuuden takia. Tuol esiinty useita erilajeihin keskittyvii ryhmii, ja valikoimaa riitti vielälki enämpi mitä meil oli sillon joskus kauan sitten. Nyt on pää täynnä niin paljon kaikkii hienoi ideoita kaikkeen jännään! Viel ku vaan sais jostain raavittuu aikaa ja energiaa niiden ideoiden toteuttamiseen ja kehittämiseen.

2 kommenttia:

 1. Kysytkö sä ikinä ihmisilt saako niitten kuvii julkasta teijä blogissa? Entä ootko tietoinen kuvien julkaisuun liittyvästä laista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyn jos tarvetta on tai sit en julkase, harvemmin julkasenkaa kuvia muist ku tutuista joista nyt tietää et saa. Jos vahingossa joskus ajattelemattomuuttani julkasen kuvia jostakusta sellasesta ku ei sellasta haluu ni tulkaa pliis suoraan vaan sanomaan ni teen asialle jotain. :D
   Olen kyllä hyvin tietoinen laista kiitos kysymästä. Jos joku näissä kuvissa nyt tökkii ni kerro toki :)

   Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta