sivut


-------

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pikku christmas pt. 3


pikkujoulu 008 pikkujoulu 006 pikkujoulu 002 pikkujoulu 011 pikkujoulu 016

Heiii jälleen, hetki taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. En voi uskoa, et joulukuu alkaa jo huomenna, mihin tää kaikki aika on yhtäkkiä hävinnyt! Pitää ehkä alkaa pikku hijaa miettiä kaikkia joululahjoja, ettei vaan jäis sinne viime tippaan.
Vietettiin eilen pikkujouluja Emman, Feden ja muiden kavereiden kanssa. Nää oli jo kolmannet pikkujoulut tällä samalla porukalla, hmm...? Alkuillan turvaamiseksi oltiin kolmisen tuntia tyttöjen kesken, syötiin ja höpöteltiin. Myöhemmin sit pojatki tuli mukaan ja Michael Bublen joulubiisit vaihtu vähän vähemmän jouluiseen musaan. Ite oon kyl just nyt taas niin uupunut kaikesta koulusta, etten juurikaan jaksanut riekkua ympäriinsä. Mun mielestä on kuitenkin aina kivampi hengailla kavereiden kanssa ja tällä kertaa halusin tietty ottaa tän Emma-serkun mukaan ja tutustuttaa häntä vähän mun ystäväpiiriin. Kyllähän me ihan kohtalaista englanninkielistä keskustelua saatiin aikaiseksi, joten nää meidän ulkomaalaiset kanssajuhlijat eivät jääneet ihan vaille ymmärrystä.

Kohta suunta kohti tanssisalia ja treenejä. Hyvää joulukuuta ja joulunodotusta ja jouluhömpötystä kaikille, muistakaa alottaa paastoominen hyvissä ajoin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta