sivut


-------

lauantai 1. marraskuuta 2014

Into the nightHeh, viime vuoden pöllöilyjä pitkillä hiuksilla. Jäi asukuvien nappailu silloin vähän myöhään ja pimeys pääsi yllättämään. Silti jotenkin kivan erilaisia kuvia.
Mulla on epäinhimillinen määrä matikantehtäviä tälle viikonlopulle ja ens viikolla on koeviikko, joten voi vähän tää postailu ontua. Ens viikolla on myös mun ensimmäinen ajotunti, iiks! Pitää ehkä käydä kattomassa maailmaa kuskin paikalta ennen ku sinne tunnille joudun... Toisaalta en koe velvollisuutta tehä mitään itenssiivistä kotiopiskelua tässä etukäteen, sillä tottakai haluun opetusta sen koko riistohinnan edestä!
Kamalaa muuten miten nopeesti tää syksy on taas kerran vilahtanut ohi. En vaan käsitä, et marraskuu starttas tänään. Se tiedätte-kyllä-mikä juhlakin on taas tulossa ja ne tiedätte-kyllä-mitkä lahjat pitää kohta keksiä. Mun mielestä syksyn ja talven väliin voitais lisätä pari kuukautta ja lehdet liimata uudestaan puihin, ettei olis niin alastonta joka paikassa. Nyt kun tilanne on valitettavasti päässyt siihen pisteeseen, et muutamaa sinnikästä lehteä lukuun ottamatta kaikki on jo maassa, täytyy pitää sormet ristissä ettei lumi vielä hyökkäis tänne eteläänkin. Mulla on valmiiks jo kylmä!


2 kommenttia:

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta