sivut


-------

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Easy living


027 022 028 030 037 025 038

Huomenta vaan kaikille. Tää viikonloppu on tuntunu paljon pidemmältä kun yleensä ja se ei tietenkään oo millään muotoa negatiivinen asia. Olin eilen jo ihan sunnuntaifiiliksissä, mut kuin ihanaa olikaan todeta että lauantaihan tässä vasta on käsillä. Viikolla on ollut aika lailla illat täynnä tekemistä ja koneella istumiseen ei oo jäänyt aikaa. Pähkinän kuoressa mun arkipäivät koostuu koulusta, läksyistä ja tanssista, ei mitään uutta ja ihmeellistä siis.
Perjantai-ilta ei mennytkään ihan niin kuin olin ajatellut, mut lievästi vesittyneiden suunnitelmien sijaan päädyin Jennalle syömään pizzaa ja juomaan teetä. Savior. ♥ Eilen esiinnyttiin meidän tanssiryhmän kanssa Skanssin joulunavajaisissa. Musiikin kanssa ilmeni teknisiä ongelmia ja lavakin tais vähän keikkua, joten olosuhteet ei olleet kyllä ne parhaat mahdolliset. Kaikesta huolimatta meidän veto meni tosi hyvin ja hoidettiin homma kotiin. Toivottavasti ensi kerralla Skanssin tyypitkin on valmistautuneet hiukan paremmin! Lauantai-iltaa vietettiin tyttöporukalla Tildan luona. Hän oli tehny meille ah niin hyvää avokadopastaa, mikä on ylellistä juhlaherkkua verrattuna mun arjen sitä-sun-tätä-ruokavalioon. Ilta täynnä hyvää ruokaa ja liikaa väsynyttä naurua, mikä voiskaan olla hauskempaa.


2 kommenttia:

  1. Mitää en tienny et esiinnytte Skansenis :o Ja tää viikonloppu on menny tosi nopeesti mitä sä selität? :'D ps. pidän kuvien atmosfääristä :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ohjdå ois pitäny vihjaista :o elämme selkeästi eri tahtiin, Sanni R. Photography kiittää. :|

      Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta