sivut


-------

perjantai 10. lokakuuta 2014

Ihana syksy, ihana päivä


datenight 257 datenight 006 datenight 007 datenight 010 datenight 015 datenight 161 datenight 065 datenight 133 datenight 240 datenight 262 datenight 266 datenight 204 datenight 271

Heyyyyy! Viimeseistä postauksesta on vierähtänyt jo viikko, joten on ehkä aikakin vähän päivitellä tänne kuulumisia. Ainoa syy postaamattomuuten on, ettei mulla oo yksinkertasesti ollut yhtään aikaa kuvata saati kirjoitella tänne. No, nyt lomalla toivottavasti on!
Viime viikko on tosiaan kulunut pitkälti kouluhommissa, tanssitreeneissä ja ... ei oikeen muussa. Meillä on onneksi tää ihana viikon kestävä syysloma, joka tulee taas kerran just oikeeseen aikaan pelastamaan arjen keskeltä. Ihanaa! Käytiin tänään Lotan kanssa kirppiksellä ja pizzalla (okei, syötiin myös muffinit) loman kunniaksi. Löysin kirppikseltä aivan ihanan kaftaanin, mille kuvat ei todellakaan tee oikeutta. Pitää ottaa parempia vielä myöhemmin... Anyway, tuntu ku ei oltais pitkään aikaan tehty mitään kahdestaan, vaikka ei edellisestä kerrasta paria viikkoa kauempaa oo kulunutkaan. Tällä kertaa oli ehkä enemmän aikaa höpötellä, kun syötiinkin oikein kunnolla.
Miten nättiä tuolla ulkona voi taas ollakaan!! Ihan paras syksy!


2 kommenttia:

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta