sivut


-------

tiistai 12. elokuuta 2014

Run like you stole something


016
010 019

Jeejee oon (toistaiseksi) niin innoissani koulun alusta. Ihanaa nähä kaikkia kavereita ja päästä niihin Lotanki mainitsemiin rutiineihin taas kiinni. Siitä puheen ollen, avasin tänään syksyn lenkkikauden!! Jes oon paras! Tosin tän ekan lenkin jälkeen tuntu lähinnä siltä, et voisin lopettaa sen kauden saman tien... Kohta on kulunu varmaan lähemmäs vuosi siitä kun kävin edellisen kerran kunnolla juoksemassa, ni ei ihme ettei kulkenu ihan samalla tavalla. No, jostain on pakko alottaa. :) Aattelin nyt tsempata oikein kunnolla ja käydä juoksemassa ainakin neljästi viikossa, niin eiköhän se siitä!
Otsikosta huolimatta en oo varastanut kuvissa olevia tuotteita, ostin vaan uuden penaalin ja Vagabondin tennarit koulun alkua aatellen. Voisin ostaa kaikki Vagabondin kengät.... ah.


4 kommenttia:

 1. Dem shoes! <3 voi sä sit jaksat, mua tuskin ihan helpol sais nyt loman loputtua juoksemaan :'D #lukio

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkuliiiiiit <3<3 HEI, itseäni lainatakseni: "Kohta on kulunu varmaan lähemmäs vuosi siitä kun kävin edellisen kerran kunnolla juoksemassa" - ehkä on jo korkee aikaki jaksaa :D:D

   Poista
 2. Hei Lotta! :) Vuokraatko tänä vuonna sun wanhojen mekkoa vai kelle se menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteasias mielummin oltas sitä varmaan myymässä, vielä ei oo kellekään varattu, mut jos kiinnostaa niin laita sähköpostii lottendahlia@gmail.com :)

   Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta