sivut


-------

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Nopeet kuulumiset

DSC05569
DSC05665
DSC05701
DSC05708
DSC05670
DSC05905
DSC05890

Niin tuli kyllä tarpeeseen tää loma. Jos tätä nyt lomaks voi sanoo.. Niin paljon tekemist mitä ei arkisin vaa jaksa/ehi. Nyt oonki saanu ihan ihmeellisen paljon aikaseks, eikä täst lomast oo kulunu puoliikaan! Saatan jopa saada kaikki hommat hoitoon ihan ajoissa, mikäli tää vauhti jatkuu. :D Tänään käytiin kierteleen vähän Myllyssä, mist mukaan tarttu parit topit Ginast ja H&M:lt. Muuten nää päivät on kulunu esseitä raapustelles ja lukies äikän kirjoi. Illalla lähetään viel muutaman kaverin kans hyvästeleen baarineitsyydet ja juhlii Lotan synttäreitä.

2 kommenttia:

 1. Noniin, nyt koitan saada kommentin aikaan tähän upeeseen blogiin! Siis voi apua. Tää teidän blogi on tosi ihana, oon katellu tätä teidän blogia jo pidemmän aikaa & ihastellut teidän kuvia ja ulkoasua. Tykkään muuten tosi paljon tästä ulkasta! Banneri on aivan mahtava, sulla ja Sannilla taitaa olla aika hyvä silmä näiden aioiden suhteen. Mun bloginkin ulkoasua on kehuttu tosi paljon mutta tää teidän ulkka kyllä sai mut hieraisemaan silmiä useempaan otteeseen; miten voi olla noin kiva blogi jolla on vielä noin mahtava ulkoasu?

  Mut joo, ehkä jätän ton ulkoasun hehkuttamisen sikseen koska muuten tästä tulee hyvin, hyvin pitkä kommentti täynnä pelkkää ulkoasunhehkutusta :D Kävin teidän blogissa ekaa kertaa kun teillä oli jotain 40(?) lukijaa ja ihmettelin jo silloin että mitäs ihmettä, miten näin upeella blogilla ei oo enempää?! Vaikka eihän lukijat ole se tärkein juttu mutta yleensään se on niin, että jos on upee blogi niin sillä on myös paljon lukijoita.

  Teidän molempien kuvat on myös aivan mahtavia, ja lueskelin tuossa useammankin postauksen läpi. Osaatte molemmat kirjoittaa hyvin jajajajajaja... :D Mutta siis tän kommentin päätarkoitus on sanoa että liityin ehdottomasti lukijaksi! Mun on pitänyt kirjoittaa tää komma tänne ja liittyä lukijaksi mutta se on aina jotenkin jäänyt. Mutta nytpäs pääsin liittymään! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että ihana! Tosi kiva kuulla, että oot tykänny noinki paljon, tällaset piristävät kommentit on aina tervetulleita ja kiitos kovasti kun jaksoit kirjottaa ! tervetuloa vaan lukemaan :))

   Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta