sivut


-------

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Back in the theater

DSC04466
DSC04456
DSC04491
DSC04503

Tuntuu koko aika vaan jotenki niin oudolta. Mun pää on ihan sekasin tän löysähkön koeviikon jälkeen, ja tuntuu niin hyvältä kun pääsee taas seuraamaan selkeetä lukujärjestystä. Vaikka kuinka mukavia nää löysät lukkarit ja koeviikot onki, mulle niillä on se paha vaikutus, että jaksan tehä töitä vielä vaan vähemmän. Nyt on kyllä pakko ottaa itteens niskasta kiinni ja koittaa keskittyä vielä muutama viikko, sit se on taas ohi hetkeks.
Tänään päätin taas vähän extemppore lähtee Tiian kans pikku teatterille myymään lippuja ja pullaa. Totesin olevani ihan uskomattoman säälittävä päässä laskija jälleen kerran. Siin samalla päästiin tottakai kattoon tää esitys ilmaseks, mikä oli mulle jo toinen kerta. Noita ihania pikku prinsessoja jaksaa kyllä katella, teatterilla on aina muutenki niin kivaa hyöriä. Onneks kohta alkaa kesäteatteri harjotukset, niin päästään pitkäst aikaa iteki laval.

2 kommenttia:

  1. vitsi ku tekis iteki mieli nytte johonki näytelmään mukaan mut tääl ei oikeen pääse niihin teattereihin mukaa muute ku kutsulla :D

    VastaaPoista
  2. Feel your pain, tylsää tollaset kutsut :/ toivottavast löydät kuitenki jonku projektin :D

    VastaaPoista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta