sivut


-------

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Sunny day in Sal

Aah nyt päästiin viimein lomakuviin asti. Oisin kyl voinu pantata näitä hyvin vielä kesäkuun alkuun asti, koska tää näitten silmäily on taas ihan sietämätöntä! Voishan sitä tuolla toistekin käydä.
Eli. Kap Verde, tarkemmin kaupunki Sal, oli viikon meidän (tai ainakin mun) koti. Kap Verde on itsenäinen saarivaltio, joka sijaitsee Afrikan länsipuolella jonkun verran Kanarian saaria etelämpänä. Ja siihen taiskin rajoittua kaikki faktatieto, mikä mulla paikasta on... Lämpöasteet tais koko viikon huidella reeeeilusti yli parikymmentä astetta ja kuumimpina hetkinä oltiin kolmissakymmenissä. Missään vaiheessa ei päässy tulemaan sietämättömän kuuma, koska tuolla tuuli ihan koko ajan. Aamusta iltaan ja välillä niin reippaasti, et illalla sai harjalla selvitellä melkosta takkupesää. Mun mielestä se tuuli oli kuitenkin pelkästään plussaa ; koko ajan freesi fiilis ja jakso sitten puuhaillakin!
Tän postauksen kuvat on yhdeltä upeelta päivältä, kun oltiin merenrantaravintolassa syömässä. Sääli ettei Suomessa voi ihan tollasissa maisemissa safkata! Ihanan ihana paikka kyl kerta kaikkiaan. Lisää postauksia luvassa... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta