sivut


-------

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

New year, new tricks

L&S

Se on pitkän ja tuskallisen pohdinnan jälkeen meidän blogin uusi nimi. Toi vanha Stereohearts ei ollut huono, mut jotenkin se oli liian pitkä ja ei edes kovin omaperäinen. Tää uus L&S on yksinkertaisuudessaan jotenkin vaan paljon nätimpi! Kestää vaan pienen ikuisuuden tottua tähän nimenvaihdokseen.
Sen lisäksi ulkoasu koki taas suuren muutoksen ja kirjoteltiin parit ihan uudet sivut tähän blogiin liittyen. Tosta ylhäältä ja sivusta kun klikkailette, niin voitte lukea pitemmät pätkät tekstiä  meistä ja blogista, ja sivu palkin palluroitten kautta pääsette meidän omille erillisille sivuille. Noitten lisäksi kamerasivu oottaa remppaa, kunhan asiaan jaksettaisiin panostaa. Yksi muutos vielä tehtiin, eli poistettiin se " ( )like♥ " -toiminto tuolta alareunasta. Tuntui jokseenkin turhauttavalta antaa sen olla siellä, kun tykkäyksiä per postaus tulee lukijamäärään nähden niin pikkiriikkinen määrä. Hyvä näin.
Mitä heikäläiset on mieltä uudesta nimestä ja ulkoasusta? Parempi vaiko huonompi? Palaute on kuulkaas enemmän kuin toivottua! :)


+ terkkuja Sannilta!

Hei vaan kaikki muruset!
Ajattelin tässä laittaa pienet terveiset, ettei tarvitse arvuutella niin kovasti mun terveydentilaa ja muuta. Valitettavasti oon edelleen siinä jamassa etten vielä toviin pysty tätä blogia kirjoittamaan, mut kahden kuukauden sisälle uskaltaisin luvata paluuta. Mulla on nyt tosi vaikeita ja isoja juttuja sekä takana, että vielä edessä. Älkää murehtiko minusta, kyl kaikki varmasti vielä kääntyy parhain päin! Tsemppiä kaikille uuteen vuoteen ja toivottavasti kuullaan taas pian. ♥

 OIKEIN IHANAA VUOTTA 2014 TEILLE KAIKILLE! ♥♥♥ 

8 kommenttia:

 1. oooo tää on nyt perfectoo! ;)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Olitte mun vanhan blogin lukijalistalla ja halusin vaan tulla ilmottamaan että oon vaihtanu osoitetta jossa kirjotan ni jos haluaisitte liittyä sinne lukijaksi :) Luen teidän blogia myös :)

  essieleonora.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Oi, vaik kuin hieno ulkoasu ja kivoi muutoksii muutenki! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, mahtavaa et tekin tykkäätte! :)

   Poista
 4. Aivan mieletön banneri ja ulkoasu muutenkin! ♥ Tosi kivan oloinen blogi teillä :-)

  http://liveyourdream-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta