sivut


-------

maanantai 28. lokakuuta 2013

Madison

Katselin just aikani kuluksi Amerikka-kuvia, joita on kyllä ihan hillitön määrä. Kauhee hinku takaisin siinä vaan tietysti tuli. Ei varmaan pitäis koskaan ottaa mitään lomakuvia, ettei vaan joutuis sit myöhemmin katumaan paluulentojen varaamista.
Tässä nyt kuitenkin muutamat kuvat Madisonista, jossa oltiin myös matkan aikana. Sieltä tuli kyllä otettua tosi vähän kuvia, jotenki koko fokus tais sillon olla shoppailussa... Onneksi sentään tajusin ottaa tosta meidän "kotikadusta" muutamat kuvat, ettei pääse toi paikka ihan täysin unohtumaan! Paras ja siistein asia minkä koin Madisonissa, tapahtu, kun oltiin yks ilta myöhäisellä kävelyllä mun pikkusiskon kanssa. Mentiin rantaan katsomaan auringon viimesiä säteitä ja kahlailemaan vedessä. Siel rannassa meidän ollessa ehti jo tulla pimeetä ja sit...me nähtiin ihan oikeita tulikärpäsiä!!! Ihan mielettömän siistiä!!!!! En ees muistanu, et sellasia on oikeesti olemassa.


Mietin vielä, et mullahan on reilusti päälle sata (oikeesti aika hyvää!) kuvaa Nykistä kännykässä, et jos ei vastustusta ilmene, niin taatusti laitan osan niistäkin tänne vielä. En nyt ihan heti kuitenkaan, mut sellasena kurjana päivänä, kun ei ole mitään uutta kuvamateriaalia ja postausta haluis kuitenkin väsätä.
 No miten on, vieläkö lisää Nykiä, vai joko riittää? :) 


2 kommenttia:

  1. Aaaeee oon niin kateellinen. Ei riitä, lisää kuvia vaan hihi :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Sohvi kyl sunki aika koittaa varmasti vielä! Saamasi pitää :) ;)

      Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta