sivut


-------

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Life's for living, yeah, that's our philosophy

Onpas olluki kerrassaan fantastinen päivä jälleen. Aamun alotin niin mukavasti myöhästymällä viimesestä bussista. Life goes on. Must tuntuu, etten oo saanu koko päivänä tai edes koko viikkona aikaan yhtään mitään. Kaikki aika menee kouluun, koti hommiin tai sit mä vaan lagaan ja ihmettelen, miksei mul oo aikaa ja miks väsyttää. Mun silmäpussit painaa enemmään ku mun pää.

DSC01536
DSC01494
DSC01647
DSC01528
DSC01499DSC01503
DSC01631
DSC01641
DSC01519
DSC01644

4 kommenttia:

 1. Olis kiva jos laittaisitte tohon tekstin alkuu jo kumpi teistä on kirjottamassa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt täytyy kyllä sanoa, et ite henkilökohtasesti en oo koskaa oikee tykänny siitä. Sitä varte tehtii noi ns allekirjotukset. Luulen, et pysytellään nyt niissä, kun postaillaan muutenki kyl aika säännöllisesti vuorotellen, ni luulis olevan aika helppo kuitenki seuraa. Vois tietty tehä jonku kyselyn, ja harkita sit, jos kakki ois samaa mielt, kiitti kuitenki kommentista! :))

   Poista
 2. Aa no lukijalle se on ainaki hieman ärsyttävää, kun tiiät vasta postauksen lopussa kumpi tekstin kirjoitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniin, riippuu varmaan kuin hyvin seuraa... nimenomaan, jos nyt oot just lukenu aluks mun postauksen, ni ei luulis kauheen vaikeeta olevan osat laskee, että tää seuraava saattaapi olla sannin käsialaa :D ja jos nyt ei muuten muista niin ain voi rullata sinne tekstin loppuun eka tai sit antaa vaan ärsyttää

   mut ei mitään hei, kiitti rakentavast palautteest, oikeest kiva kuulla lukioidenki mielipiteit

   Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta