sivut


-------

tiistai 1. lokakuuta 2013

But my dear, this is not the Wonderland and you are not Alice

Tänään oli se päivä lukuvuodesta, jolloin kaikki haluaa taatusti näyttää edes hieman tavallista edustavammilta, nimittäin koulukuvaukset. Jostain syystä itse pidän tota ryhmäkuvaa lukuunottamatta aika turhana toimituksena, mutta tulipahan taas uutta kuvamateriaalia kirjahyllyn täytteeksi. Kuvausten lisäksi tältä päivältä jäi mieleen ensimmäisen koeviikon arvosanat ja oon tosi tyytyväinen mun tuloksiin. Tosin tiedän pystyväni parempaan, mut en valita!
Koulun ja kuorotreenien jälkeen oli taas aika suunnata teatterille, jossa viivyttiin tänäänkin yhdeksään asti. Kauheen puuduttavaa ja väsyttävää, mut ihan ymmärrettävää, koska ensi-ilta on nyt ens lauantaina. Sen jälkeen sitten jo ehkä toivottavasti helpottaakin noitten menojen suhteen! Ois vaan niin ihanaa tulla joku päivä koulusta kotiin ja kerranki hoitaa kouluhommat ajoissa (tohon en usko itekään) ja mennä ihmisten aikoihin nukkumaan! Syyslomaan on onneks enää vajaat kaks viikkoa. Looking forward for chilling.

Hieman vanhahkoja kuvia kesäloman ekoilta päiviltä, heh heh, it's never too late. Rippijuhliin taidan olla menossa, ellen ihan väärin muista!


Kauniita unia kaikki! ♥

2 kommenttia:

  1. kivoi prinsessakuvii ;)) tiesin et saat kuitenki hyvii numeroi! ;D

    VastaaPoista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta