sivut


-------

lauantai 14. syyskuuta 2013

Tien päällä

Heh-heh, eri ovela otsikko. Täällä sitä taas vähän myöhään päivittelen, mut en päässyt tänään(kään) yhtään aikasemmin istahtamaan tähän koneen ääreen.
Koulupäivä oli aika rento, meillä oli vaan kuvista, äikkää ja liikkaa. Puol neljältä päästiin ja siitä sit pikapikaa kotiin vaihtamaan vaatteet ja heittämään jotain täytettä mahaan, jotta taas jaksais tanssiharkoissa. Jotenki aistin levotonta ilmapiiriä meidän harkoissa, johtuneekohan se meiän kahen viikon (!!!) päässä häämöttävästä showsta? Saattaa myös olla, et kaikki muut oli ihan yhtä poikki, kun mäkin ja se aiheutti vähän ylimmääräistä hämminkiä. Vitsit, ku harkoissa tulee aina hyvä fiilis!
Harkkojrn jälkeen ajettiin tavallisuudesta poikkeavaa reittiä kotiin ja pysähdyttiin moottoritien ylittävälle sillalle ottamaan kuvia. Ikävä kyllä valo pääsi vähän karkaamaan ennen ku ehdittiin paikalle, mut ihan mukavaa tollanen hengaaminen aina on. :)

Mahtavaa viikonloppua ihmiset!


2 kommenttia:

  1. apua kui ihanii kuvia! <3 oottelen viel sitä postipakettia ;) tarkennan viel et EN OIKEESTI ettet saa hermoromahdusta huonost omatunnosta XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiitti ♥ ja aa okei, kiitti tarkennuksest, kiva ku joudun nyt kaivaa ton paketin tuolt postilaatikost... ;d

      Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta