sivut


-------

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Oh Chicago

Nyt niitä matkakuvia! En oikeen tiedä mihin joudun näitten kanssa, ku niitä on ihan järjettömän paljon. En edes viitsi laskea tän postauksen kuvia. Niin kuin taisinkin jo mainita, niin tuun tekemään vielä yhden matkakuvapostauksen + ne ostokset. 
Nämä kuvat ovat kaikki siis Chicagosta, jossa viihdyttiin yhteensä neljä päivää. Odotin ehkä isompaa kaupunkia, mutta kyllä toikin siis oli Suomen mittapuulla jo sellanen metropoli, ettei nyt turhaan valituksia sen suhteen. Henkilökohtasesti tykkäsin Chicagosta kyl tosi paljon, varsinki siit satama-alueesta. Ja voitte vaan kuvitella kuin outoa on seistä siel Michiganjärven rannal, ku vastarantaa ei edes näy! Ajattelin koko aika, et ollaan meren rannalla.Siinä neljän päivän aikana ehdittiin tekemään tosi paljon kaikkea. Käytiin luonnontieteellisessä museossa ja akvaariossa, oltiin katsomassa Broadway-musikaali ja tietenkin kierreltiin ympäri kaupunkia ja shoppailtiin. Musikaali oli nimeltään Flashdance ja se oli kyl todellakin näkemisen arvoinen! Pelkästään se esityspaikka oli ihan sairaan siisti.
Käytiin myös paljon ulkona syömässä ja yks mieleenpainuvimmista paikoista oli Hard Rock Cafe Chicago. Meillä oli kyllä maailman paras tarjoilija, joka pääsikin näköjään kuvaan mukaan. Hyvä! En oo ennen käynyt Hard Rock Cafe:ssa ja no, nyt pitää ainakin ottaa tavoitteeksi kahlata läpi mahdollisimman monta niistä, mikä lienee aikamoinen duuni, koska niitä n. 150.


Sellasia kuvia Chicagosta, hope you enjoyed. Edessä vielä Nyki ja ostokset, stay tuned.

4 kommenttia:

 1. oikeesti kui siiisteei! chicagoooooo

  VastaaPoista
 2. Osaatte valita mielenkiintoisimmat kuvat niistä kaikista kuvista! :) nimimerkillä se joka ei osaa valita parhaita kuvia vaan laittaa kaikki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiitti, kyllä näittenkin valitsemisessa sellasia vaikeuksia oli, et huh huh :D

   Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta