sivut


-------

tiistai 20. elokuuta 2013

Louvre & Notre dame

Toisena Pariisi-päivänä kierreltiinkin ahkerasti ympäri ämpäri kaupunkia. Ensimmäiseksi aamulla suunnattiin Louvrelle, joka oli kyl sekä ulkoo että sisältä näkemisen arvoinen! Jonoteltiin sen lasipyramidin juurella puolisen tuntia siäänpääsyä. Ja Louvrehan oli meille tietysti ilmainen, ku oltiin alle 18-vuotiaita! Sisällä jonotettiin vielä uudestaan lippuja, mutta vasta tiskille asti päästessä meille kerottiin, ettei suinkaan ois tarvinnut. Hah thanks a lot.
Ekana lähdettiin massan mukana kohti Mona Lisaa. Oli se ihan kiva, mut liian pieni!!! Mua jäi Mona Lisan pienuuden lisäks harmittamaan, ettei ehditty etsimään sitä muinaisen Egyptin osastoa. Se ois oikeesti ollu tosi mielenkiintonen!


Louvrelta lähdettiin etenemään kohti Notre damea ja siitä voi oikeestaan sanoo ihan samaa, ku Louvrestakin: must see from the outside and the inside! Ne lasimaalatut ikkunat oli ihan sairaas siistit sielt sisältä katottuna. Ja muutenki liikuttiin hieman eri sfääreissä, kun mihin me ollaan täällä Suomessa totuttu. Suosittelen käymään.

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa varmastikin! Näin muute yks yö unta et olin tuol kielimatkalla teiän kans :'D

    VastaaPoista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta