sivut


-------

maanantai 26. elokuuta 2013

Back in business

Täällä sitä ollaan Suomessa taasen! Ei mitenkään erityisen pirteenä tosin as you can see. Jetlag, go away.
Kotiuduttiin lauantai aamuna Amerikan-reissulta ja olin tänään jo koulussakin. Ei nyt oikeen maistu tää Suomi kaiken kesän matkailun jälkeen, niin pitänee tässä alkaa jo toimia seuraavan reissun eteen.... ;)
Pääsin tosiaan lentokentältä kotiin ajettuamme heti kiinni arkeen ja todellisuuteen, kun kymmenen minuutin vaatteiden vaihdon+syömisen jälkeen lähin ajelemaan kohti tanssisalia! Hah, ei vaan voi jättää väliin yhtään enempää kuin on pakko. Sunnuntaina oli mun osalta syksyn ensimmäiset teatteriharkat, joitten jälkeen kävin pikaisesti museolla tsekkaamassa jonkun näyttelyn. Pitäis kirjottaa arvio jostain niistä taulusta kuvista varten ja mullahan on ollu koko kesä aikaa hoitaa se. Ei, eihän siinä ois mitään mieltä hoitaa hommia ajoissa.


Amerikasta tarttui mukaan aivan liikaa kaikkea ihanaa, varsinkin outlet-myymälöitten kätköistä. Pohdin tässä, et tekisinkö ostoksista erillisen postauksen? Vai annanko niitten vaan ajan kanssa näkyä täällä blogissa. Mitäs mieltä? Muutenkin olis kiva tietää kuinka paljon kestätte matkakuvia täällä, kun niistä on täs viime aikoina ollut vähän tunkua. Haluatteko monen postauksen verran kuvia Amerikan ihmemaasta vaiko kenties yhden tiivistetyn version? Kumpi vaan käy mulle, mut olis kiva olla joskus mieliksi. :D

10 kommenttia:

 1. Pari postausta matkasta ja eriksee ostokset (:

  VastaaPoista
 2. Yks postaus matkakuvista, toinen ostoksista :D on mun mielipide

  VastaaPoista
 3. yks matkapostaus ja toine ostospostaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mili has spoken ;) katsotaan mihin päädyn

   Poista
 4. Vastaukset
  1. pahasti näyttää siltä, et näin tulee tapahtumaan :D thänks!

   Poista
 5. mahdollisimman monta postausta matkasta ja ostoksista ;);) hehe

  VastaaPoista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta