sivut


-------

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Arrival - Finally in Brighton!


Lähdettiin 26. päivä keskiviikkona Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Lontoon Heathrowin lentokenttää ja edeltävänä yönä nukutut neljän tunnin unet tuntu just nimenomaan neljän tunnin mittasilta. Kaikkien lähtöselvitysten ja matkalaukkuhässäköiden jälkeen päästiin viimein lentokoneeseen, mis viimein alko oikeesti tuntumaan siltä, ku oltais menossa jonnekin vähän tavanomaista erikoisempaan paikkaan.
Lento kesti n. kaks ja puol tuntia, mikä meni kuitenkin aika nopeesti. Laskeuduttiin Heathrowiin muistaakseni n. puol yhdeksältä aamulla paikallista aikaa ja ku oltiin saatu matkalaukut taas messiin, huristeltiin bussilla kahden tunnin matka Lontoosta Brightoniin. Perillä vietiin laukut johonkin Brighton event centeriin odottelemaan isäntäperheitä. Siin kohtaa mä olin ainakin jo niin väsynyt, et oisin voinu mennä suoraan nukkumaan sinne laukkukasan päälle. Ikävä kyllä kelloja siirretään Britteihin mennessä kaks tuntia taaksepäin, joten jouduttiin periaatteessa valvomaan vielä kaks ylimmäärästä tuntia. Huoh.
Syötiin siinä keskusksella maailman surkein välipala ja leikittiin joitain tutustumisleikkejä. Aika pian lähdettiin kuitenki bussilla Brightonin keskustaan, jossa saatiin pari tuntia aikaa ihmetellä uutta ympäristöä. Me kierreltiin parit vaate- ja kenkäkaupat ja suunnattiin rannalle. Voi että siel oli hienon näköstä!!! Vaik oliki viilee ja tuulinen päivä, ni mun mielestä se ranta oli jotenki tosi siisti!
Ku oltiin se parisen tuntia pyöritty ympyrää, lähettiin takasin sinne samalle keskukselle oottamaan takseja, jotka vei meiät isäntäperheisiin. Mun ja Lotan taksi tuli tietysti viimisten joukossa, jes.
Lopulta selvittiin hosteille ja jo sinä päivänä saadusta ensivaikutelmasta asti ne on ollu tosi ihania! Oltiin kuitenki tosi väsyneitä ja varmaan sosiaalisuus oli aika nollassa, mut onneks päästiin suht pian nukkumaan meiän hienoon huoneeseen.
Niin alko meiän mahtava reissu. :)

Brighton >>>
Host-family!
PS. Toi biisi on niin hyväntuulinen biisi et tulee väkisinki virkeempi olo, ku sitä kuuntelee! :)

6 kommenttia:

 1. Vitsi teil oli siisti huone :O Järkytyin kun bongasin itteni tuolta :p Kauhee ikävä Brightonia ja kaikkia ihmisiä ja mafiaa..

  Mutta niin. Tämän kommentin pääpointti oli että onpas onnistuneita ja hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämät toi huone kyl ylitti odotukset!! Vooi nii mullaki on kauhee ikävä kaikkii jo yyh :( mutta tapaamme vielä ;)

   Kiitos!!! :)

   Poista
  2. Voi Sofia odota vaan mun postauksii, siel muust kuvii ookkaan ku sust ;D

   Poista
 2. uu naissss, näit kuvii en ollukkaa viel nähny tuhat kertaa etusivul ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa no mut eiköhän niitäki viel tuu :D

   Poista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta