sivut


-------

lauantai 20. heinäkuuta 2013

And it was only Brighton

No eipä kyllä kauheesti postailtu. Me kyllä päästiin koneelle ja nettiin ja kuviakin saatiin siirrettyy koneelle, mut ei vaan ollu aikaa postailuun. Et jos jotain miinusta tosta matkasta pitäis sanoa, niin vapaa-ajan puute. Mutta me ollaan nyt päästy turvallisesti kotiin ja nukkumaan vihdoinki.

Brighton on oikeesti ihan mahtava paikka, se on paljon isompi ja hienompi kun osattiin kumpikaan oottaa. Kooltaan kuulemma verrattavissa Tampereeseen, mutta paljon tiheemmin asuttu. Ja Brighton ei ees oo suurkaupunki. Hassua on, miten sopeuduttiin niin erilaiseen kulttuuriin niin nopeesti. Ei jääty ees auton alle. Aluks kaikki oli tietty vähän hämmentävää, mut siin oli niin paljon muuta hässäkkää ja tottumista, et kaiken oppi melkeen huomaamattaan. Meidän matka kesti kolme viikkoa, ja koko sinä aikana, Enlannissa sato kahtena päivänä. Ja sitä tuskin voi sanoa edes sateeksi, se oli lähempänä sumua ja jotain epämäärästä tihkutusta. Ja ötököitä, tai ainakaan paarmoja, hyttysiä tai kärpäsiä siellä ei ollut yhtään. Brighton on ihan rannassa, niin siellä ei missään vaiheessa oikeestaan ollu liian kuuma, kun siellä tuuli aina just sopivasti.
Jos paria epäkohtaa ei ota huomioon, kuten ei toimivat vessat, Brighton on täydellinen!

DSC03778
DSC03758 DSC03744 DSC01492 DSC03672 DSC02957 DSC02494 DSC01631 DSC01592 DSC02459 DSC02355 DSC01782 DSC01759 DSC01705 DSC01647 DSC01744

Niin kivaa, kun Brightonissa olikin, ette voi uskoakaan, kuinka me ollaan kaivattu tänne sateiseen ja kylmään Suomeen. Vikat päivät meni laskiessa tunteja ja minuutteja kotiin pääsyyn. Tää oli ihan paras reissu, eikä meil oo valittamista, mutta kaikkien niiden aktiviteettien ja aikaisten aamujen takia, ei olla saatu nukkua kunnolla kolmeen viikkoon. Ja se tuntuu. Lisäks Pariisissa oli sellaset nöyrät 30 astetta lämpöä, niin loppu metreillä ajatus kotiin pääsystä voitti Pariisinkin. Ootettiin sitä lentoa varmaan innokkaammin, mitä Brightoniin lähtiessä. Kuin voiki olla niin mukavaa olla vihdoin Suomessa. Ei ois ikinä uskonu.

Ja ei, tässä ei todellakaan ollu kaikki kuvat.

2 kommenttia:

  1. Voiks te tehä kysymyspostauksen teiän kielimatkasta? (: mulla ois ainaki tosi paljon kysymyksiä D:

    VastaaPoista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta