sivut


-------

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Epäonnistuja

Ääh. Tänään piti tulla hieno päivä kuvina -postaus, mut arvatkaa kuka jätti kameran koululle. Förlåt mig. ): Just tänään siit ois tullu oikeesti kiva, koska oli muutaki ohjelmaa ku koulusta kotiin yms. No, ehkä yritän ens viikolla uudestaa. Ja eihän mun kamera avuttomana koulun naulakos tunnu muutenkaa ajatustasolla kivalta. Toivottavast löydän sen sielt viel maanantaina. Että voi ihminen olla tyyyhmä. Eikä menny ku varmaan tunti ni tajusin, et kappas vaan, jotain puuttuu.
Kai voin sit vaan selitellä täst päivästä. Aamulla perus kouluun herääminen ja juoksu bussipysäkille, ku tuli taas lähdettyä vähä liian myöhään... Koulun jälkee mentiin Antonioon syömään Lotan synttäreiden kunniaks ja olipa kyl kiva herkutella porukalla! Siit suuntasin pikapikaa nuorten iltaan laittaa ruokaa Sandran kans. Päätettiin tehä lämpimiä voileipii, ku ajateltyiin niitten olevan sellasii helppoja valmistaa. Ne oli kyl kaikkee muuta. :D Lopputulos ja asettelu on kuitenki tärkein.
Nyt kuvia tällasest yhestä vähän liian tylsästä asusta, joka sekään ei tosin oo tältä päivältä. Kuvatki on aika hölmöjä, mut tästä on sitte ainaki tie vain ylöspäin. Hyvää viikonloppua dudes!

Vero Moda cardigan - ICON jeans - H&M earrings - Ten Points/ANDIAMO

4 kommenttia:

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta