sivut


-------

tiistai 19. helmikuuta 2013

We, extreme snowboarders

Wohoo, meidän mahtava blogi täyttää vuosia! Nii, ja nyt siitäkin on sit muka jo vuos aikaa, kun julkastiin meidän eka postaus. No huhhuh.. On se hienoo, onneks ollaan vähän kehitytty täs.
Oltiin tänää pitkäst aikaa teijolla laskettelemassa, mulla alkaa siitäkin olee vuos ku viimeeks kävin lautailemassa. Ei kyllä siltä tuntunu, pysyin pysyts paljonki paremmin mitä kuvittelin. Oikeestaan ekaa kertaa alko tuntuu, et mähän osaan tän homman. Jee, voi ku ois vaan pidemmät päivät ja mäet, tuolihissit ja vähemmän tuskallista koko homma muutenki, ni oisin voinu jäädä viel toisiks kolmeks tunniks sinne. Mul oli kyl yllättävän hauskaa, vaik jalkoi alko sattuu jo heti alussa, sekin sit lopulta helpotti ja päästiin laskee oikeen kunnolla! Kylläpäs mä nyt oonki ylpee itestäni :D
Toisaalta mua inhottaa nyt tosi paljon. Vaik oonki jo ihan terve, must tuntuu, etten pysty enää koskaa syömää kunnol. Vähän kaikki ruoka alkaa epäilyttää, jos sitä yhtään ajattelee. Kyl mä siis ihan syömään kuitenki pystyn, mut se ajatus hirvittää. En osaa enää kuvitella itteeni koulun ruokalaan kauhomaan jotain läskisoosii sielt laarinpohjalta perunan päälle ja sit viel syöväni sitä. Haha, koko ajatus naurattaa mua itteänikin. :D Ehkä tää nyt on vaan sitä, kun en oo vähää aikaan syöny mitään kastiketta, saa nähä mitä käy sitte ku koulut taas jatkuu.

P2190059
P2190064
P2190070
P2190076
P2190063
P2190085
P2190083

12 kommenttia:

 1. Ihana blogi teillä, tällanen laadukas ja pirtee!:)

  VastaaPoista
 2. anteeks varmaan tosi tyhmä kysymys, mut ku meet hissii nii irrotaks toisen jalan laudasta pois ja sit kiinnität uudestaa mäen päällä? :D

  VastaaPoista
 3. Onnea vuosista!!=) Ja ihania snoukkakuvia :)

  VastaaPoista
 4. Onnea blogin vuosista :) ihana blogi teillä muuten:)

  VastaaPoista
 5. No höh :D päätin just eilisen päivän olla miron kans, ku muu porukka oli teijossa:D olis törmätty siel! D: mentii sit tänää viel uudestaa ja kotiuduin just o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höhpöhpöh! oisit päässy todistaa meijä mahtavii skillsei :D

   Poista
 6. Upeita kuvia ja tuo teidän bannerikuvanne on kyllä niin herttainen; ihanat puserot molemmilla! :)♥

  VastaaPoista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta