sivut


-------

tiistai 1. tammikuuta 2013

Mahtava uus vuos of ours.

Happy new year people!

Me juhlistettiin vouden vaihtumista hos Lotta, jossa suurin osa ajasta meni itteemme kuvailles ja datailussa. Rakettejaki ammuttiin kyllä, mut kiitos supermahtavan sään ja ties minkä luonnonvoimien takia ei saatu oikeen minkään näkösiä kuvia niistä. Vaan tollasia sumusia avaruuspölykuvia. Kivaa oli kyl, vaik ei me mitään ihmeellistä sit tehtykään.  Kuvat voi olla hieman järkyttäviä, mut ei se mitään, se oli viime vuonna se.

jatkoa uv 456 uus vuoooos 020 uus vuoooos 096 jatkoa uv 402 uus vuoooos 029 jatkoa uv 457 uus vuoooos 122 uus vuoooos 050 uus vuoooos 106 jatkoa uv 454 uus vuoooos 129 uus vuoooos 039 uus vuoooos 128 jatkoa uv 322 jatkoa uv 323 jatkoa uv 536 jatkoa uv 306 jatkoa uv 578

Tehtiin yhteinen uuden vuoden lupaus, josta jo meidän mahtavas videossa taidettiin mainita. Aletaan nyt siis treenaamaan oikeen kunnolla, et päästäis kesäksi rantakuntoon ja oltais vähän edustavampia maailmalla. Ja nyt ei siis ole kyse mistään -50kg laihdutuskuurista vaan "kiinteyttämisestä". :D Lupauksen pitämistä helpottamaan luotiin paineet tekemällä uus workout-sivu, josta voitte halutessanne seurata tai olla seuraamatta meidän projektia ja mahdollisia tuloksia, joita sit lisäillään sinne kuukausittain.  Katsokaas se tuolta yläpalkista ja huomatkaa meidä upee motivoiva sexy bikiinimalli kalenteri xd Lisäks aletaan kirjaamaan ruokapäiväkirjaan jokaikinen leivän muru, joka kurkkuumme tungetaan. Ja jos vielä kaiken tän lisäks alkaa laiskottaa, räpsittiin parit ihanat kauhukuvat meidän hölly reisist ja pepuist ja mahoist, joita voidaan sit katella motivaation puuttes. So cool.

3 kommenttia:

  1. just hienoooi noi avaruussumukuvat! :D ja ootte teki iha söpöi ;);)

    VastaaPoista

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta