sivut


-------

perjantai 14. joulukuuta 2012

One bad morning doesn´t mean the whole day would be ruined

Joo siis ensinnäki, päivä ois taas tietty voinu alkaa paremmin. Olin aamul siin ihan onnellisena lähös taapertaan bussipysäkil ja nappaan laukun olal. Vähän oli jo kiire ja siin puol välis matkaa tajuun, että koira on kussu mun laukun päälle! Mitä v*ttua! Koulul sit kaveri tulee vaan sanoo, et hän on ihan varma, et nyt kyl hänen kissans on käyny tarpeil hänen laukullaan. Et en sit ollu ainoo.
Kokeen jälkeen käytiin Tiian kans syömäs, koska aateltiin jäädä kemian tukiopetukseen. Tuli taas vähän kiire, kun käytettiin se koko vajaa 3 tuntii siel kokees tuskaillen, joten oltiin pahiksii ja salakuljetettiin sämpylät matkaeväiks. Siin matkal meinasin sit tukehtuu vaan kolme kertaa siihen sämpylään ja lopuks saada sydärin, kun se traktori tulikin jalkakäytävällä :DDD
Tukiopetuksen jälkeen oli viel tunti aikaa ennen ku seuraava bussi tuli, joten jäätiin sit viel hengaan lukiol. Seuraavaks iski inspis ja alettiin tuunaileen sohvii... Joo se on yhtä hienoo milt kuulostaaki. Ja koska ollaan vähän hassuja ja joukossa tyhmyys tiivistyy jäätiin viel tunniks. Siin sit ku inspis loppu pelailtiin pari erää fuskuu ja sit hölkkäiltiin pysäkil eikä lopulta ees menty bussiin. Et semmone perjantai.
Miksei kokeis koskaan kysytä kuulumisia?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta