sivut


-------

torstai 16. elokuuta 2012

The upper secondary


Heijjaa!

Tsihi. En tiiä mitä muuta sanoo, toisaaltaas voisin kirjottaa tänneki pienen tai vähemmän pienen romaanin mun tän hetkisest tilanteest.
Polkashop shirt ♥ DIY shorts ♥ H&M tights ♥ Tapas mokkasin

Jos nyt pysyis pöksyis viel. Eli oon siis ihan onneni kukkuroil ollu täs parina vikana päivänä. Eilenki oli niiiin kiva päivä, ettei mitää rajaa. Sellai lyhyest jos kertoo niin aluks oli enkkuu ja luulin etten vois tykätä siit aineena yhtään enempää, mut kyl vaan. Ja mikäs siin seuraava hypäri japanilaisen vaihtarin kans jutelle. Sit vaan musiikin tunnil rämppää kitaraa ja laulaa stemmaa tota biisii. Tänä sit oli eka sellane laama päivä kun takamus on liimattu tuoliin ja puutuu siinä ekas kymmenes minuutis. Aamullaki sato. Silti tykkään tästä, pääsin sentää kahelt ja bussiki kulki jo nii aikasi.
Ruokakaan ei jostai syyst tunnu maistuvan nii hirveelt, vaik meilhän tääl Salos kuulemma laitetaa tavallist enemmä rahaa siihe, et kyl pitäs oikee herkkuu olla. Ees nää kasi aamut ei oo kaatanu mua ainakaan kun on viel valosaa. Noh mut kattoo sit ku tä pyörähtää oikeen kunnol käyntii, vaik no on meil jo kaks esseetä annettu ja äikäst kirja luettavaks. Että sellai.
Mun luokal on nyt niin pal kivoi ihmisii, osan tunnen jo aiemmi koulust tai muuten ja jotku on ihan uusii tuttavuuksii.
Tänää tuli sit täs iltapäiväl nii järkyttävät helle aallot, et tos kaavailin jo rantsureissuu, mut täytyy viel kattoo. Nyt joudun tyytymään mehujäähän.
PS. Samaa Sanni-Jumalan sanaa täällä jaan, shortsit jalkaa ihmiset! Ei sielt niit kesäheltei enää tänävuon tuu ja teil on koko pitkä talvi aikaa farkuil sun muil pitkä lahkeisil.

2 kommenttia:

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta