sivut


-------

sunnuntai 26. elokuuta 2012

I feel no pain

Hellou!

No nii. Alkaa nyt tuntuu et postaillaan pääasiallisest vaan kaikista ostoksista ja sen sellasista, mut tässä niitä nyt taas olis. Lupaan ottaa vähä iisimmin täst eteenpäin. Tosin jos rahalliset resurssit alkaa loppumaan ni seki auttanee. Halusin ostaa jotain mikä nyt on burgundyn väristä, ku sellasta pitäis kai  näin syksyllä  löytyy vaatekaapista. Lisäks toi on kaiken viel hyvin istuva bleiseri mikä on kans kiva Ja neuleita nyt tarttee kuitenkin ku talvikin varmaa sieltä joskus tulee. Hyi mikä ajatus!
Crocker / H&M
 H&M
Oon myös ostanu tollasen hair cuffin ja kultasen...kaulapannan. Ja niin kävin vihdoin poistattamassa tosta mun kellon remmistä palasia ni se pysyy paremmin ranteessa.
Eilisestä voisin sanoa sen verran et oltiin siis Lotan kanssa Tarvashovin superliikuntapäivässä. Sellanen oli keväällä ja sen tarkotuksena on kai mainostaa siellä alkavia tunteja mm. zumba ja body combat. Viidessä tunnissa ehti aika paljon heilumaa ja hyppimää, joka on johtanu siihen et mun niska on nyt ihan jumissa ja käsillä ei jaksais nostaa mitään. Älkää ikinä menkö kahvakuula tunnille! :D

6 kommenttia:

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta