sivut


-------

torstai 5. heinäkuuta 2012

Coutry girls, like we are

Ainakin toistaseks...

Eilinen päivä kulu Oriinpään lentsikkakentäl maatalousnäyttelyissä. Iskä oli jostain hommannu oikeen vip liputki ja ollaan siel nyt ennenki tykätty käydä. Ehkä ainut paikka koko maanpäällä, missä mä oon valmis ennen iskää. Silti vaan aina lähteä mukaan. Nytkin paikalle tultiin jo ennen kun portit aukes kymmeneltä ja lähtöä alettiin harkita, kun väkee alettiin jo hoputtaa siinä kuuden maissa. Yhden jälkeen oltiin jo ihan valmiita ja loppu päivä meni harhaillen päämäärättömästi ja toki valokuvaillen.
Kivasti meille siunattii sopivan lämmin päiväkin. Mä palan tosi harvoin, vaikka harvemmin käytän aurinkorasvaakaan kaikkia syöpä uhkauksia uhmaten, ja kun kerrankin käytin niin siltin onnistuin ihoni polttaa. Silti vaan oli kivaa. Imastiin sulavasti ensin kahenpallon omppusorbetit ja myöhemmin perään jaettiin puolen litran purkki samaa kamaa. Pitäis varmaan tän kesän jätskit siihen.
Seppälä top / ? shorts / Seppälä sandals / Tax free sunnies / Gina/H&M earrings
Like a boss
Strutsikin nähtiin, eiku.... :D
Mama...
...och baby! Oisin voinu ottaa nä ja ton alpakan mukaa, jos ne ois mahtunu laukkuu :3
Grrrrrrrrrrr!
"Ja sitten kun ne osottelee noilla räpsyvillä mölliköillä, niin käännetään pyllyä tälleen"
 Tästä jäi nyt hiukan huonot muistot. Ne jotka ei lue tätä blogia, saatto ymmärtää tän vähän väärällä tavalla, eli suurinpiirtein kaikki siellä. Ens kerralla jos jätettäis sydän pois. Tätä me siis vaan yritettiin:
Onneks ei tullu rajoja tai mitään -.-
(kaksi varpainen friikki)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta