sivut


-------

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Buffa check

Käytiin tossa joku satunnainen sateinen päivä kiertelemässä kaupungilla ihan perus lahja ja ruoka ostoksilla. Syömässäkin piti tietenki käydä, niin päätettiin sit testata toi Halikon Prisman uus Pizza Buffa.
2ndhand shirt/DIY shorts/Steve Madden heels


Juttu toimii niin, että kassalle sanotaan kuinka moni syö, kuin moni ottaa jätskin, maksetaan, ja sit lapataan lautaset nii täyteen ku mahtuu. Kun lautane o tyhjä voi hakee lisää nii kaua ku napa kestää. Jätskille kannattaa toki jättää tilaa.
Kuka ei tykkäis? Ite hain kaks kertaa lisää ja jätskii ehin syömää kaks annost enne ähkyy. Saa nähdä kuin kauan seki täällä "maaseudulla" toimii, kun tääl no miehet syö ku norsut, nälkäset sellaset.
Matkassa oltiin meidän retro sitikalla :D En oo koskaan tykänny siitä, koska pienenä mun mielest siel hais pahal (ei ilmastointii) ja istuimet on karseet + en oo tottunu henkilö autoihin :/
Tässä pidettiin siskon kans just pien leffamarathon tietämättämme. Porukat oli josain juhlis illan ja veli yökyläili jossain päin maailmaa, joten katottiin aluks Black Swan ja Napapiirin sankarit kun olin tallentanu ne joskus ja sit Bieberi alko just ni sopivast, et oli pakko kattoo xd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta