sivut


-------

torstai 28. kesäkuuta 2012

Piece of art

Eilen iski vaihteeks inspis ja luovuuden aalto, joten päätin pitkästä aikaa tarttua sutiin ja töhriä vähän. Malliksi valitsin viikonloppun ottamani joutsen kuvan. Taas synty tällane parin tunnin hutasu, ku ei kiinnostus muuten meinaa riittää, jos jättää kesken. Aikakin meinas loppua, kun piti seuraavaks lähtee mettää taiteilemaan. Ihan akryyliväreillä ja vesiväri paperia käytin, ettei mikään sen kummempi tai hankalempi taideteos.
Yleensä tykkään enemmän piirrellä, mutta kun kaikki sukulaiset aina vaan tykkää näitä maaleja ja erikoisempii papereita sun muita alustoja mulle lykkiä joko lahjaksi tai muuten vain, kun löyty halvalla jostain alesta... Niin kai sit on pakko niitäkin käyttää, mut eihän se mitään.
Mallina haluun aina käyttää jotain omaa kuvaa, en vaan jaksa raahata itteeni ulos ja kattoo suoraa mallii. Ei pysty. Ja taas vaan kaikkii kiinnostaa. Eli jos nyt vaan mentäs asiaan.
Kuvaa muutin sit vähän, niinku varmaan joku tarkka taas huomas. Taivaast tuli aika synkee, poistin ylimääräsen poikasen takapuolen kuvasta ja värit on joka linnulla omansa. Poikasten nokat on vähän hassut, mutta muuten onnistu tollasiks nopeiks suhteellisen hyvin.

4 kommenttia:

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta