sivut


-------

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

New nails

HEIPS!
Lakkailin tos eile vähä taas kynsii, ku täs nyt on tällane otollinen tauko ennen kaikkii Lumikuningattaren ja Disneyn esityksii. Käytin sit viel tollasii hillitympii värei, kun neon pinkki ei välttämättä ole merirosvon tai ruijan naisen tyyliä. Tuli kans vähän leikeltyy niit, ku ne on taas välil osa ollu nii huonos kunnos, et oli pakko. Ja kun yleensä oon niitä pitäny sellasina kohtuu mittasina, ni on tosi outoo mm. käyttää kosketusnäyttöö...
Ainoo aukko tässä mun kynsien lakkailussa on peri oikea kätisyys. Pyysin sit siskoo tekee ton oikeen käden, mut ei niissä kyllä mitään kehumista ole vieläkään, ei millään pahalla.
Mutta eipä tässä muuta taaskaan. Tänää ei oo ollu kovin hehkee päivä, bilsan kaksoistunti ja kaks synnytys videoo + vaaratonta iskua ei ole -luento siis ihania valokuvia ja sieltä sitten hyvillä mielin syömään super rasvasta ja oikkian herkullista kalaa (not) joka kivasti rasvastaa salaatinkin. Nyt sit taas olis kohta lähtö kesäteatterin harjotuksiin tai tapaamiseen miten kukin sitä haluaa kutsua, mut juu MOEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta