sivut


-------

torstai 22. maaliskuuta 2012

I-AM-SO-DEAD!


Nyt pyydän nöyrästi anteeks jo valmiiks kaikilta kunnioitettavilta lukijoiltamme, mut ku nyt ei oo ollu mun parhaita päiviä...

Oltiin liikas uimas tänää ja voi miksi ilmotin vapaaehtoisesti tekeväni se saakeli uinti kuupperin! Jalkoihin sattuu, mahaan sattuu, käsiin sattuu, päähän sattuu. Nenässä on vettä, korvissa on vettää, kloori haisee joka puolella. Ei kestä!
-Älä vingu!
No kyllä vissi vingun!

Asia, jota uimisessa inhoon eniten, ni ihan joka pirun kerta jossai vaihees menee vettä nenään. Ei hitto, mun pyhä paikka, ei sinne saa mennä!
Joo ja sit on se parin tunnin nuha niisku ja nenän vuoto, ja vissi kellää on paperii.

Selvisin anyway kotiin asti, vaikkakin bussi oli täys ala-astelaisii, lapaset jäi bussii ja huomasin myös jättäneeni kaulakoruni uimahallille! Jaa, että sellai.
Kaks vikaa tuntii oli muutenki niin mukavii, läksyy tuli niin sopivan hillitysti taas ja huominen fysiikan koe houkuttelee nii ettei pöksyissä pysyis!
Madonna shirt
Seppälä cardigan
Sunnys jeans
& uimahalli kampaus!

Ja kyllä nyt muuten tekee niin kovasti mieli vielä tanssimaan.
No kyllä siellä paikan päällä sitten (toivottavasti) herää ja pääsee makuun, kun oon oottany nyt jo viikon taas näit harkkoi! Kyl se vaan on niin kivaa. JEJ! Nyt ku aattelen, ni haluun jo sinneee, äh viel tunti, ei kestää!

PS. Antakaa anteeks tä asiaton surku sääli jaarittelu vittuilu höpinä löpinä postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kommenteista!(:
Sanni&Lotta